Modificarile de textura si umbre.
Producatorii uneori combina o piele mai moale cu una care are textura putin diferita. Diferitele texturi raspund diferit la procesul de curatare avand rezultand unele zone mai inchise decat altele. Este un fenomen natural.

Ornamentele din piele.
Nasturii si snururile din piele pot cauza probleme uneori prin transferul de culoare pe produsul de care este atasat. Toate ornamentele atasate ar trebui sa suporte metodele de ingrijire de pe etichete. Noi testam ornamentele pentru difuzarea culorii inainte de curatare pentru a minimiza riscul.

Probabil că ați văzut piele de căprioară intoarsa ce poate fi spălată.Din păcate, vedem adesea un cumpărător care a avut încredere în ceea ce scrie pe etichetă, și a încercat toate instrucțiunile de îngrijire acasă.Unii agenți domestici de înlăturare a petelor, detergenți și aditivi de catifelare pot avea ca rezultat schimbarea permanentă a culorii. Chiar și folosirea unei mașini de spălat domestice poate da naștere unor probleme, dacă ciclul de rotire este prea agresiv. Dacă temperatura de uscare este prea scăzută, chiar cu puține grade, rezultatul poate fi apariția unor contracții sau unor rigidități ale pielii.

Imitațiile de piele și piele intoarsa pot fi dificil de identificat în comparație cu pielea originală. Chiar și folosirea celor mai atente metode de curățare, imitațiile de piele și de piele de căprioară bazate pe vinil sau uretan pot fi vulnerabile și pot apărea umflături, îndoituri, pot deveni mai rigide sau lipicioase. Atunci când aveți îndoieli, lăsați-ne pe noi să aruncăm o privire. Specialistii nostri cu experienta vor oferi cele mai bune rezultate.

Pielea arată bine și dumneavoastră aratați bine purtând-o.
Pentru a o păstra astfel, CURĂȚAȚI-O IN FIECARE AN. Specialiștii noștri în domeniu știu cum să curete cel mai bine și să recondiționeze obiectele dumneavoastră de îmbrăcăminte din piele. Dacă apar pete, aduceți-le la noi cât mai repede. NU ÎNCERCAȚI să înlaturați dumneavoastră petele. Și pentru că noi suntem foarte buni în ceea ce facem, dacă sunteți îngrijorat din cauza unui obiect de îmbrăcăminte anume,ne vom face timp sa va sfatuim inainte de a actiona.

Alegerea unui articol din piele:
 • cumparati de la un vanzator cu reputatie buna.
 • uitati-va atent la portivirea de textura si culoare, pielea intoarsa nu va fi niciodata complet uniforma.
 • Evitati produsele fixe. Unele miscorari prin relaxare pot interveni in timpul purtarii sau curatarii.
 • Cititi si pastrati instructiunile cu care vine articolul.


Pentru a păstrat articolele de piele in cea mai buna stare intre curatari :
 • Folosiți o eșarfă pt a proteja zona gulerului de grăsimea de pe corp și de transpirație.Petele grave de orice fel și mizeria pătrunsă în profunzime nu sunt cei mai buni prieteni ai pielii.
 • Permiteți-i pielii să respire la aer ,departe de căldură și umezeală.
 • Atunci când nu o purtați, păstrați-o într-o zonă aerisită și răcoroasă. Pielea se poate usca sau scoroji dacă este păstrată într-o zonă călduroasă sau cu umiditate mare. Pielii îi place același mediu care vă place și dumneavoastră.
 • Nu păstrați niciodată pielea în saci de plastic!


Este o parte a unui animal – nu o bucată de pânză,astfel chiar si cu ultimele si cele mai bune tehnologii de ingrijire, pot aparea unele modificari de aspect. Cand ai achizitionat articolul de piele cel mai probabil avea agatata o eticheta pe care erau evidentiate natura diferentelor de culoare si textura ca aspecte care fac fiecare articol unic.
Acesta este un mijoc placut de a rezuma urmatoarele informatii :
 • •Sunt folosite bucăți de piele din diferite zone ale unor diferite animale. Un producător bun încearcă să facă să se potrivească bucățile de piele, textura, greutatea și culoare ca să asigure uniformitate. Dar diferențele pot fi accentuate după curățare.
 • Cicatrici ale pielii și urme ale venelor sunt inerente la bucățile de piele naturală. Este un lucru obișnuit ca cicatrici ale țesuturilor sau alte imperfecțiuni să fie umplute înainte de vopsire. Rezultatul este că procesul de curățare poate scoate la iveală aceste imperfecțiuni.
 • Ridurile care apar în mod natural sunt mai puțin vizibile fiind ascunse prin tratarea pielii printr-un proces special. Aceste riduri pot să reapară în timp în urma procesului natural de îmbătrânire, dar agitația procesului de curățare poate accelera această apariție.
 • Pericolul unor bucăți de piele care au fost întinse prea mult. Atunci când sunt curățate, relaxarea cusăturilor sau a faptului că au fost folosite mai multe bucăți de piele poate avea ca rezultat o modificare a dimensiunilor, în cele mai multe situații, atunci când purtați un obiect de îmbrăcăminte acesta se poate adapta la mărimea și confortul cu care sunteți obișnuiți. Acest discomfort poate apărea în timp, deoarece diversele bucărți de piele tind să se reintoarcă la dimensiunea lor naturală.
 • Adezivi de calitate slabă folosiți la ansambalre se pot dizolva în timpul procesului de curățare,avand ca rezultat zone întunecate. Acest lucru este vizibil mai ales în jurul cusăturilor și la poale.
 • Schimbarea culorilor. Deși culoarea inițial poate părea uniformă, peste o perioadă de timp,chiar și fără curatare schimbarea culorii poate deveni mai evidentă. Expunerea la lumină și la gazele din atmosferă poate duce la oxidarea pielii. Metodele noastre profesionale de revopsire pot face ca acest lucru să fie mai putin evident, dar apariția acestora este un fenomen natural.
 • Petele si murdaria. Petele proteice precum sangele, oul sau laptele sunt la capitolul cele mai greu de indepartat pete deoarece si pielea naturala este de asemenea o proteina. Vopselele folosite pentru recolorare nu vor acoperi complet petele. Petele de cerneala sunt aproape imposibil de indepartat. Specialistul nostru intotdeauna va insista pe cat de mult posibil pentru indepartarea acestora.
 • Arsurile chimice. Petele apar ca zone incretite cu un centru tare. Cauzata prin contactul umezelii combinata cu caldura sau alte substante care contin sare, rezultand deteriorarea permanenta care nu poate fi inversata.


Articolele din piele și piele intoarsa.
Selectia de bucati piele subtiri si slabite in timpul productiei pot determina sfasierea in timpul curatarii. Expunerea la lumina si la factorii naturali pot determina oxidarea vopselei. pierderile de culoare severe sunt cauza slabei selectii de vopsele, uleiuri si agenti de finisare din tipul procesului de fabricare.