DN1

Mos Nicolae aduce familiei TotalWash un dar special: deschiderea centrului cu nr. 12 in DN1 Value Center!

Dragii nostri clienti,

Ne bucuram ca ne sunteti aproape de aproape douazeci de ani. Acum sunteti din nou alaturi de noi intr-un moment de mare insemnatate: deschiderea celui de-al doisprezecelea centru Total Wash, in DN1 Value Center din Balotesti, pe 5 decembrie 2019, in ajun de Mos Nicolae. Inchidem anul 2019 frumos si ne dorim sa fim mereu inspirati si sa va oferim ceea ce aveti nevoie pentru a ramane multumiti, sa va bucurati de serviciile noastre si sa aveti un an 2020 plin de satisfactii.

Povestea TOTAL WASH a inceput acum 20 de  ani.Un antreprenoriat curajos, 100% romanesc,  care a avut curajul sa mizeze totul pe serviciile de spalatorie/curatatorie. Au fost ani de munca, investitii si multele riscuri aferente, fondatorii fiind convinsi ca directia asumată este cea buna si nu este decat o chestiune de timp pana cand schimbarea societatii romanesti si a obiceiurilor de consum vor duce catre un business de succes in domeniu.

Timpul le-a dat dreptate. Compania a crescut frumos, organic. Astazi, deschidem cel de-al 12 centru, iar reteaua de spalatorii Total Wash e constituită de  6 unitati complet utilate in Bucuresti, o fabrica moderna in Otopeni, doua centre in Craiova, unul in Ploiesti si unul in Brasov, altul in Baia Mare.

Si in DN1 Value Center, Total Wash ofera servicii complete de spalatorie, curatatorie, igienizare si curatenie, utilizand cele mai inovatoare tehnologii si oferind solutiile cele mai sigure pentru ca hainele  clientilor sa redevina curate, igienizate si sigure.

In plus, pentru a marca momentul lansarii, va oferim o promotie numai buna pentru curatenia de sarbatori: 2+1 GRATIS (la doua obiecte curatate, il curatam pe cel de-al treilea gratuit). Perioada promotiei este 5 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, iar promotia este valabila in noul centru Total Wash din DN1 Value Center.

Regulamentul il gasiti aici.

Cu drag,

Familia TotalWash