medical

 

Halate. Uniforme. Lenjerii. Perne si saltele. Saloane, cabinete si receptii. Toate fac parte din universul medical si stim cu totii cat de mult conteaza ca aceste lucruri sa fie proaspete si igienizate. Ele fac parte din cartea de vizita a oricarei clinici, a oricarui spital sau asezamant medical. Ai vazut un asternut imbacsit? Stai intr-o receptie unde aerul e incarcat de mirosuri ce iti trezesc spaimele copilariei?

Ei bine, in aceste situatii este nevoie de OZON Wash.

Ce este OZON Wash?

Este unul dintre cele mai noi si inovative servicii introduse in oferta Total Wash. Fara niciun agent chimic de sinteza, doar pe baza de Ozon, care este cel mai puternic oxidant și dezinfectant folosit pentru tratamentul  de improspatare si igienizare, tratamentul cu Ozon te scapa nu doar de mirosuri, ci si de germeni – de mucegai, ciuperci si acarieni.

Uniformele, halatele, lenjeriile de pat sau prosoapele pot fi rificate de echipele Total Wash si livrate apoi direct in locatia clientului, curatate si igienizate. In plus, echipamentul cu Ozon poate fi transportat in locatii si, astfel, se pot realiza improspatari si igienizari pentru incaperi sau chiar cladiri intregi. Totul foarte simplu si deloc costisitor.

Rezultate

Buletinele de analiza realizate in cele mai renumite laboratoare din lume arata cat de eficient este Ozon Wash. Obiectele si incaperile tratate cu Ozon sunt igienizate in proportie de pana la 99,9%. Si in plus, un generator cu Ozon este un echipament ecologic – un aspect foarte important, mai ales cand vine vorba de starea generala de bine.

„Credem foarte mult in Ozon Wash. Este un echipament si un serviciu inovator pe piata din Romania, iar noi ne pricepem sa fim deschizatori de drumuri. Pana la urma, asta au facut parintii nostri, acum 18 ani, cand au deschis Total Wash. Azi, imi place sa cred ca Ozon Wash poate fi un punct de cotitura in piata de curatatorii/spalatorii din Romania” spune Raluca Negara, Sales Manager Total Wash.

Serviciul Ozon Wash face parte din oferta Total Wash si il gasesti aici.