28 iun.
Posted by:  maria

Maximizează timpul liber: beneficiile unui abonament de curățenie în gestionarea eficientă a gospodăriei

Descoperă cum abonamentele de curățenie Total Wash îți simplifică viața și economisesc timp. Beneficiază de servicii profesionale și de opțiuni flexibile de pick-up și delivery.

28 iun.
Posted by:  maria

Cum să te întorci din vacanță fără griji: serviciul de curățare post-vacanță

Relaxează-te chiar și după concediu! Descoperă cum serviciul de curățare post-vacanță de la Total Wash îți poate face revenirea acasă mai ușoară și fără stres.

28 mai
Posted by:  maria

Cum să menții covoarele și draperiile curate în perioada de vară

Descoperă cum să menții covoarele și draperiile curate vara. Folosește serviciile de curățare profesională și pick-up & delivery de la Total Wash și bucură-te timp liber!

home delivery
29 apr.
Posted by:  Bianca Stan

De ce să alegi serviciile de curățare Home Delivery: comoditate maximă pentru familia ta

Timpul este una dintre cele mai importante resurse. Vezi de ce să alegi serviciul de Home Delivery pentru textilele tale.

curatare covoare
29 apr.
Posted by:  Bianca Stan

Cum să îți menții covorul curat: soluții eficiente pentru fiecare problemă

Petele sunt cel mai mare dușman al covoarelor. Vezi cum să le îndepărtezi, dar și când să apelezi la serviciul de curățare covoare.

abonament curatatorie
01 apr.
Posted by:  Bianca Stan

Cum îți poate schimba viața un abonament la spălătorie: Beneficiile pe care le obții

Cum ar fi să speli lunar mai multe haine, dar plătind mai puțini bani? Imaginează-ți să-ți cureți toată garderoba plătind un preț mai mic decât ar trebui. Sau cum ar fi să speli hainele de iarnă ale întregii familii, după încheierea sezonului rece? Astfel încât să ai haine curate pregătite pentru iarna următoare. În această […]

curatatorie incaltaminte
01 apr.
Posted by:  Bianca Stan

Cum să îți menții încălțămintea ca nouă: sfaturi de la Total Wash

Descoperă cum îți menții încălțămintea curată. Află de ce să apelezi la o curățătorie de încălțăminte pentru papucii tăi.

05 mart.
Posted by:  Bianca Stan

Cele mai frecvente provocări în spălarea covoarelor și cum le rezolvăm

Covoarele curate și proaspete în casă sunt mai mult decât o chestiune de estetică; sunt o necesitate pentru un mediu sănătos și confortabil. Cu toate acestea, fiecare proprietar de covor se confruntă, mai devreme sau mai târziu, cu provocări precum petele dificile, mucegaiul, umiditatea sau păstrarea culorilor vii. Aceste probleme pot transforma curățarea covoarelor într-o […]

05 mart.
Posted by:  Bianca Stan

De ce curățătoria profesională de încălțăminte este alegerea ideală pentru tine

Alegerea unei curățătorii profesionale pentru încălțămintea ta poate fi decizia care nu doar prelungește durata de viață a pantofilor, dar le și reînnoiește aspectul. De aceea, serviciile de spălătorie încălțăminte profesionale devin o necesitate. Aceste servicii oferă curățare și conservare, reparații și întreținere la standarde înalte, asigurându-te că fiecare pas pe care îl faci este […]