camasa-este-un-fashion-icon

 

Cand vine vorba de must-have-uri in materie de moda, ne gandim rapid la micuta rochie neagra, la tricoul oversize alb sau la balerinii nude. Insa hai sa analizam un pic – exista oare cineva, barbat sau femeie, care sa nu aiba in sifonier macar o camasa? Sau doua? Sau trei?…

Judecand dupa hainele pe care ni le incredinteaza clientii nostri (si v-am mai spus ca, statistic, suntem probabil cel mai bun barometru al stilului de viata si preocuparilor oamenilor din mediul urban romanesc), va spunem transant:

Camasa este regina!

Alba sau colorata, clasica sau cu funda, cu dungi sau in carouri, din cel mai fin bumbac sau larga si groasa, camasa ne trece pragul de nenumarate ori. Iar pe noi acest lucru ne incanta, pentru ca iubim camasa, iubim ceea ce reprezinta ea (grija pentru aspectul nostru, creativitate intr-o forma clasica) si ne pricepem de minune sa o ingrijim!

Cu apret sau fara? Aceasta este intrebarea

Pe vremuri, mamele si bunicile aveau grija de camasile copiilor cu un apret facut in casa cu ajutorul fainei. Zilele acelea au trecut, insa nevoia de a avea o camasa absolut impecabila, cu o tinuta princiara, fara cute si zone “lasate” a ramas. Metodele sunt altele, iar noi, la Total Wash, putem apreta camasile pentru a va asigura un aspect ireprosabil.

Apretul este o mare inventie, insa, ca orice lucru extraordinar, are si partile lui mai putin bune. Tineti cont de faptul ca apretul, aplicat pe termen lung, poate afecta materialul din care este facuta camasa. Rigidizand fibrele pentru a le da tinuta bine-cunoscuta, apretul afecteaza flexibilitatea materialului si astfel, dupa mai multe purtari (si miscari mai ample), camasa va avea de suferit. O spalare obisnuita o va proteja mai bine, asa ca va recomandam sa alternati metodele de curatare si sa va bucurati de camasa favorita si in varianta ei lejera.

Ok, nu suntem noi foarte obiectivi (pentru ca am recunoscut ca iubim camasile); insa e greu sa nu te dai in vant dupa un obiect vestimentar pe care il poti purta oriunde (chiar si la plaja! Chiar si preparand micul-dejun!), si sa fii sigur ca iti va da un plus pe undeva: la creativitate, la eleganta, la atitudine.

Vive la chemise!