baia mare

 

Orice business care vrea sa apartina viitorului trebuie sa devina sustenabil si sa se dezvolte in armonie cu mediul. Este o credinta profunda, care face parte din ADN-ul companiei noastre. Total Wash se implica deja in multe actiuni ce au scopuri sociale si de mediu, iar anul 2018 marcheaza o borna importanta in intrarea companiei pe un drum de retehnologizare accelerata, ce are ca scop introducerea de sisteme ecologice in toate centrele noastre.

Pasul 1: un nou centru, 100% ECO, la Baia Mare

Primul nostru centru 100% ECO se va deschide pe 6 decembrie in Mall-ul din Baia Mare. Total Wash aduce aici tehnologia inovatoare Ozon Wash, dar si cea mai noua tehnologie de curatare ecologica, NEBULA RENZACCI. Beneficiile acestei tehnologii sunt semnificative, insa nu aduc niciun cost in plus pentru clientii nostri. Cu alte cuvinte, preturile Total Wash raman la fel de prietenoase, iar hainele si obiectele tale, la fel de curate si ingrijite!

Ce inseamna o curatare/spalare ECO pentru obiectele tale?

  • Hainele sunt spalate cu detergenti ecologici certificati, din Italia si Germania.
  • Acestia nu agreseaza hainele, fibra, tesatura.
  • Detergentii nu sunt agresivi si nocivi mediului, dimpotriva, sunt prietenosi cu natura, fiind biodegradabili.
  • Procesul de curatare este mai eficient, in profunzime.
  • Culorile sunt improspatate.
  • Fibrele si tesatura sunt hidratate si revigorate.
  • Contrar a ceea ce se stie despre serviciile ECO (mai scump, mult mai SCUMP!! Nu?), la Total Wash pretul produselor curatate cu tehnologia ECO ramane neschimbat.

ECO inseamna consum redus de resurse, deci o presiune mai mica asupra mediului si resurselor sale limitate

Cand reduci consumul de resurse, iti reduci costurile, insa mai reduci ceva, cu mult mai important: reduci presiunea pe care o pui pe resursele limitate ale planetei; reduci consumul; ca rezultat, oferi o gura de aer mediului. Daca toti am face la fel, cat de bine ar respira Pamantul…

Cu tehnologia pe care Total Wash o aduce la Baia Mare, vom reduce consumul de energie cu 40% si consumul de apa cu 70%. Iar pana la finalul anului viitor, ne-am propus sa retehnologizam toate centrele noastre din tara. E un pariu pe care vrem sa il castigam si va vrem alaturi de noi!

Ne vedem in Baia Mare!

Cu drag,

Echipa Total Wash