Total Wash: o afacere de familie

Familia Otea

Familia Otea a fondat compania TotalWash acum 18 ani. Sotii Otea au fost prima generatie de antreprenori cu viziune, care au avut curajul sa mizeze totul pe serviciile de spalatorie/curatatorie. Au fost ani de munca, investitii si multe riscuri asumate, fondatorii fiind convinsi ca directia asumata este cea buna si nu este decat o chestiune de timp pana cand schimbarea societatii romanesti si a obiceiurilor de consum vor duce catre un business de succes in domeniu.

Timpul le-a dat dreptate. Compania a crescut frumos, organic. Echipei de management i s-au alaturat fiicele fondatorilor, Raluca Negara si Cristina Otea. Cea de-a doua generatie a familiei a adus un suflu nou in orientarea catre inovatie, catre cercetare si abordarea curajoasa a unor solutii care sunt validate de experienta pietelor consolidate ca SUA sau Europa occidentala.

Astazi, reteaua de spalatorii Total Wash inseamna 7 unitati complet utilate in Bucuresti, o fabrica moderna in Otopeni, doua centre in Craiova si unul in Brasov.

In anul Centenarului, compania romaneasca TotalWash isi sarbatoreste „majoratul” si, cum este si normal, se pregateste de o alta etapa in evolutia sa. A fost semnat primul contract de franciza si alte doua asteapta sa fie finalizate.

TotalWash inseamna un business romanesc de familie in care s-au investit pasiunea, munca, ideile si creativitatea a doua generatii si care este pregatit sa continue!

Expertiza TotalWash

se bazeaza pe conectarea continua la tot ceea ce este nou si relevant in domeniu.

Specialistii nostri au absolvit cursurile DRYCLEANING & LAUNDRY INSTITUTE din SUA. Suntem, in acelasi timp, membri ai DRYCLEANING & LAUNDRY INSTITUTE.

Suntem  certificati SR EN ISO 14001 pe implementarea si mentinerea SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL MEDIULUI, si SR EN ISO 9001 PE SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII.

drycleaning & laudry institute
samusocial

Responsabilitate sociala

Credem ca traim timpuri in care un business are datoria de a deveni sustenabil si de a proteja mediul si comunitatea. TotalWash sprijina initiative de reintegrare sociala, prin programele Samusocial, precum si campanii nationale de colectare si donare a unor obiecte de imbracamine si incaltaminte, precum The Empty Shop (prin programul “Let’s Share & Care”), sau “The Otter Shoes”  (campanie desfasurata de Otter, cu sprijinul Societatii Nationale de Cruce Rosie Romania).

“La Total Wash am inteles ca responsabilitatea corporativa  inseamna in mod primordial sa oferi solutii si sprijin concret atunci cand este nevoie, sa alegi sau sa dezvolti proiectele care  se pliaza pe visiunea si valorile tale de business.

Uitandu-ne bine in jurul nostru si apoi la noi insine, ne-am propus - si credem ca reusim - sa aducem bucurie, confort, bunastare oamenilor. Si asta pentru ca aici s-a inteles un lucru profund uman: daca oferi servicii cu tot sufletul, daca speli hainele cu drag, cu bucurie, vei primi cu siguranta inapoi."

Raluca Negara, Director General Total Wash

Familia TotalWash

creste de la an la an. Credem in munca serioasa, facuta cu drag si in experiente care sa ne faca mai buni si mai eficienti.

Daca iti doresti sa ni te alaturi, te rugam sa ne trimiti CV-ul tau folosind formularul urmator.

Total WASH in imagini