28 iun.
Posted by:  maria

Cum să te întorci din vacanță fără griji: serviciul de curățare post-vacanță

Întoarcerea din vacanță ar trebui să fie un moment de relaxare și de revenire treptată la rutina zilnică. Totuși, pentru mulți dintre noi, acest proces vine cu multe sarcini domestice, cum ar fi curățarea hainelor și a echipamentelor folosite în concediu. Serviciul de curățare post-vacanță oferit de Total Wash poate elimina acest stres, asigurându-ți o tranziție lină și plăcută înapoi la viața de zi cu zi.

 

Beneficiile igienizării și curățării profesionale

Eficiență și economie de timp

După o vacanță, ultima ta grijă ar trebui să fie să petreci ore în șir spălând și curățând hainele. Serviciul nostru de curățare post-vacanță este rapid și eficient, economisindu-ți timp prețios. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de această sarcină și vei putea să te bucuri de o revenire treptată la rutina de zi cu zi.

 

Igienizare completă

Hainele și echipamentele sportive pot acumula bacterii, murdărie și mirosuri neplăcute în timpul vacanței. Echipa noastră folosește tehnologii avansate de igienizare care asigură o curățare profundă, eliminând toți agenții patogeni și impuritățile. Astfel, vei avea articole curate și sigure pentru întreaga familie.
 
 

Protejarea materialelor delicate

Indiferent dacă este vorba de rochii de seară, costume de baie sau echipamente sportive, fiecare tip de material necesită un tratament specific. La Total Wash, specialiștii noștri sunt instruiți să gestioneze corect toate tipurile de materiale, folosind metode și produse care previn deteriorarea acestora.

Serviciile noastre de curățare post-vacanță

Curățare îmbrăcăminte

Vacanțele pot fi solicitante pentru garderoba ta. Fie că ai petrecut zile întregi pe plajă sau ai explorat orașe pline de praf, hainele tale au nevoie de o curățare atentă. Serviciile noastre includ:
 • – Spălare și călcare profesională
 • – Îndepărtarea petelor dificile
 • – Tratament anti-miros
 •  
 

Curățare rucsacuri și genți

Rucsacurile și gențile sunt expuse constant la murdărie și uzură. Noi ne ocupăm de:
 • – Curățare interioară și exterioară
 • – Dezinfectare
 • – Reparații minore
 

 

Curățare echipamente sportive

Echipamentele sportive necesită o atenție specială pentru a menține igiena și durabilitatea. Oferim:
 • – Curățare
 • – Dezinfectare completă
 • – Întreținere specializată pentru diferite tipuri de echipamente
 •  
 

Cheamă-ne la tine!

Pentru a te asigura că întoarcerea din vacanță este cât mai plăcută, îți recomandăm să profiți de opțiunea noastră de pick-up și delivery.
 
Dacă locuiești în București sau Ilfov, poți beneficia de serviciul nostru comod de pick-up și delivery. Nu trebuie să te deplasezi – venim noi la tine pentru a prelua articolele care au nevoie de curățare și le aducem înapoi curate și igienizate. Iată cum funcționează:
 
 1. Contactează-ne – ne poți contacta prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru pentru a solicita serviciul de pick-up și delivery.
 2. Programare flexibilă – vom stabili împreună o dată și o oră convenabilă pentru preluarea articolelor tale.
 3. Preluare de la domiciliu – echipa noastră va veni la adresa specificată pentru a colecta hainele și echipamentele.
 4. Curățare profesională – articolele tale vor fi supuse unui proces riguros de curățare și igienizare.
 5. Livrare rapidă – în cel mai scurt timp posibil, vei primi articolele înapoi, curate și gata de utilizare.
 
Vacanțele sunt momente de relaxare și distracție, iar întoarcerea acasă nu ar trebui să fie diferită. Cu serviciul de curățare post-vacanță Total Wash, îți asigurăm o revenire lină și fără stres. Contactează-ne, vino în centrele noastre sau profită de opțiunea de pick-up și delivery (dacă locuiești în București sau Ilfov) și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Comment