curatarea pernelor

 

Suntem foarte atenti la ceea ce ne spun clientii nostri – nu numai referitor la obiectele pe care deja le-am curatat, ci si la nevoile lor, unele dintre ele destul de previzibile insa nu neaparat adresate in segmentul spalatoriilor si curatatoriilor din Romania.

Un astfel de exemplu este curatarea pernelor. Cu totii ne dorim perne moi, curate, parfumate, fara urme de transpiratie sau praf pe captuseala. Insa nu exista foarte multe solutii la indemana, odata ce pernele noastre au trecut de prima tinerete.

Avem insa vesti bune. Total Wash este reteaua care asigura un sistem super-profesionist de curatare, sterilizare si improspatare a pernelor – Pilow VAC.

Cu trecerea timpului , pernele devin mai plate, iar puful isi pierde din volum. Insa efectul cel mai de temut este aparitia alergiilor la persoanele mai sensibile, cauzate de praful cu care pernele se umplu in mod firesc, odata cu folosirea lor mai indelungata.

Solutia Pilow VAC oferita de Total Wash rezolva toate aceste probleme in doar cateva minute. Aceasta inlatura praful, curata umplutura si readuce perna la forma initiala, cu ajutorul unei lumini UV emitatoare de ozon care ucide bacteriile, sterilizeaza, improspateaza si parfumeaza penele.

Cum functioneaza Pilow VAC?

Primul lucru pe care il facem este sa inlocuim fata de perna veche cu una noua*, impecabila. Aceasta se monteaza pe masina de curatare, asteptand sa fie umputa cu puful curatat. Apoi, puful murdar se introduce in camera speciala cu lampi UV, iar prin rotatie se separa de praful format in timp.

Vrei o perna cu si mai mult volum? Rezolvam si acest lucru, prin adaugarea de pene ce cresc densitatea pernei. La sfarsitul ciclului, penele din camera de curatare sunt intorduse, prin aspirare, in noua fata de perna din bumbac 100%. Intregul proces de curatare dureaza intre 3-5 minute pentru fiecare perna.

Pilow VAC are multiple avantaje, cel mai mare fiind reducerea costurilor de inlocuire a pernelor. La un cost mult mai mic, pernele tale vor fi iar ca noi, proaspete, moi si sterilizate, oferindu-ti acea senzatie inconfundabila de curatenie perfecta.

 

*Materialul din care sunt confectionate fetele de perna il puteti viziona la  oricare dintre centrele Total Wash.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.