Home Delivery

Serviciu disponibil momentan doar în București și Ilfov.

Ne luăm angajamentul să colectăm și să livrăm la ușa ta hainele și covoarele tale curate, proaspete, igienizate și îngrijite, pentru ca tu să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine!

Serviciile incluse în Home Delivery sunt:

  • Curățare covoare
  • Spălătorie
  • Călcătorie
  • Ozon Wash
  • Vopsitorie
  • Croitorie

Serviciul nostru de Home Delivery - Tarife de livrare

La Total Wash, ne dorim să oferim nu doar calitate excepțională în serviciile noastre, ci și comoditate maximă. De aceea, am extins serviciul nostru de livrare la domiciliu în mai multe zone, pentru a-ți aduce serviciile noastre direct la ușă.

Descoperă tarifele noastre de livrare, structurate pe zone:

Zona 1: 150 lei

Chiajna, Chitila, Mogoșoaia, Dobroești, Voluntari, Afumați, Ștefănești, Tunari, Corbeanca, Balotești

Zona 2: 350 lei

Dragomirești, Buftea, Periș, Ciolpani, Snagov, Gruia, Nuci, Moara Vlăsiei, Dascălu, Grădiștea, Petrechioaia

Zona 3: 500 lei

Ciordeala, Domnești, Clinceni, Bragadiru, Cornetu, Măgurele, Dărăști, Jilava, 1 Decembrie, Vidra, Berceni, Popești Leordeni, Glina, Cernica, Bănești, Pantelimon, Găneasa

Apelează-ne cu încredere la
0724 661 906

Nume(Required)
Dată de preluare(Required)

Preţuri corecte

Topul serviciilor de spălătorie/curățătorie Total Wash

Oferim o gamă variată de servicii de spălătorie profesională la costuri rentabile
Pantaloni
From 18 Lei
Cămaşă
From 13,5 Lei
Covoare
From 10 Lei
Sacou
From 18 Lei
Draperii
From 8 Lei
Geacă
From 35 Lei
Cearceaf de pat
From 10 Lei
Palton
From 40 Lei
Faţă de pernă
From 7,2 Lei
Tricou
From 12.5 Lei
Cearceaf plic
From 14 Lei
Geacă de puf scurta
From 43 Lei
Servicii de curățare profesională

Cum lucrăm în patru pași

Prin serviciul nostru Home Delivery, suntem aici pentru a te ajuta cu un proces de curățare cât mai ușor și rapid.

Ce spui dacă ne lași pe noi să-ți colectăm covoarele, hainele sau pernele și să le curățăm cu grijă și apoi doar să le livrăm înapoi la adresa ta?

Oferim servicii de curățătorie și spălătorie profesionale, astfel încât să poți avea întotdeauna hainele și covoarele proaspete.

Cheamă-ne acasă
Cheamă-ne acasă
01
Preluare


Preluăm hainele/ covoarele murdare de la tine și le sortăm în funcție de mai multe criterii. Suntem atenți la culori, țesături și indicațiile de pe etichetă pentru ca ele să fie igienizate corect.

02
Curățare


Ne ocupăm de orice pete deranjante de pe haine. Folosim soluții blânde care să acționeze eficient și să nu distrugă textura materialului. Spălăm cu atenție la programe potrivite pentru fiecare tip de textil.

03
Uscare


Uscăm cu atenție fiecare obiect textil și ne asigurăm că este împrospătat și igienizat. Ne asigurăm că nicio haină nu rămâne udă și avem grijă să folosim temperaturi potrivite pentru fiecare textilă în parte.

04
LivrareNu trebuie să-ți faci griji cu privire la transport ne ocupăm de toate detaliile.

[Ce spun clienții?]

Profesioniști

"Cea mai bună curățătorie, caracterizată de profesionalismul și amabilitatea doamnelor care lucrează acolo."

- Vali Meghesan

[Ce spun clienții?]

Servicii prompte și de calitate

"Am apelat o singură dată la serviciile Total Wash. Aveam niște pete nasoale de grăsime de scos de pe o haină și acasă nu am reușit sub nicio formă. Oamenii de aici m-au salvat, a doua zi haina mea era curată, călcată și parfumată. Mulțumesc!"

- Ana Elisabeta

[Ce spun clienții?]

Cele mai bune servicii de spălătorie

"Curatatorie de cartier situata in incinta complexului Big Berceni. Cred ca e printre primele curatatorii din cartier. ;de cel putin 20 de ani. Aici este punctul de colectare si livrare a articolelor pentru curatat. Au si un magazin cu articole de librarie. Servicii de rectificat croitorie. Personal dragut , foarte amabil. Cele mai mici preturi la curatatorie , la jumatate fata de cei din sun plazza si isi fac treaba cu responsabilitate si profesionalism. Client fidel. RECOMAND."

- Alexandru Dinca

[Ce spun clienții?]

Rapiditate

"Serviciu cu adevărat rapid. Îți primești hainele înapoi a doua zi. Mi-am spălat uniforma aici și nu am avut niciodată probleme."

- Catalin Prala

Viziunea Total Wash

Curățătorie profesională pentru textile

Abordarea noastră

Credem într-un viitor sustenabil, atât pentru oameni, cât și pentru mediu. De aceea, ne concentrăm munca și dedicarea în a oferi cele mai bune servicii de curățătorie profesională pentru ca fiecare client să se bucure mai mult de momentele cu cei dragi.

Lipsa timpului este provocarea cea mai mare în zilele noastre. Suntem printre primele spălătorii, călcătorii din România reușind să rămânem relevanți pe piață oferind servicii inovative și unice precum Ozon Wash.

Vreau servicii profesionale de curățare

Întrebări Frecvente
test
We try our best to remove the stains by adapting the best washing cycle, detergent, temperature suitable for the garment, however in case of tough stains, we would recommend you to use our stain removal or dry cleaning service.
How long you take to return the garments?
We try our best to remove the stains by adapting the best washing cycle, detergent, temperature suitable for the garment, however in case of tough stains, we would recommend you to use our stain removal or dry cleaning service.
How can I pay for the services?
We try our best to remove the stains by adapting the best washing cycle, detergent, temperature suitable for the garment, however in case of tough stains, we would recommend you to use our stain removal or dry cleaning service.
Does Dry cleaning process removes all the stains?
We try our best to remove the stains by adapting the best washing cycle, detergent, temperature suitable for the garment, however in case of tough stains, we would recommend you to use our stain removal or dry cleaning service.

Curățarea hainelor durează maxim 24 de ore, iar pentru produsele din piele și blană naturală durează mai puțin de o zi.

Poți aduce oricât de multe haine dorești. Totuși, trebuie să știi că eliberarea comenzii poate dura mai mult în acest caz.

Atunci când preluăm hainele de la tine, vrem să știm de cât timp s-a instalat pata și dacă ai încercat să o îndepărtezi cu produse de curățat. Odată fixată în fibră, pata devine din ce în ce mai dificil de îndepărtat.
Astfel, noi analizăm situația și ne dăm seama cu ce o putem îndepărta, pentru a nu deteriora țesătura.

Procedura Ozon Wash presupune introducerea textilelor într-o încăpere specială unde există un aparat care eliberează ozon.
Beneficiile sunt foarte importante pentru o bună calitate a vieții: igienizare, sterilizare, împrospătare, îndepărtarea mirosurilor persistente de pe obiecte, eliminarea mirosurilor impregnate în țesături după incendii.

Desigur, oferim și servicii de curățătorie încălțăminte pentru clienții noștri.

Pentru serviciul de colectare și livrare la domiciliu hainele se primesc în 48 de ore.

Atunci când vii la noi să lași hainele, te anunțăm când sunt curate și gata să fie ridicate. Pentru produsele care au un termen mai mare de procesare, te sunăm și te anunțăm când poți prelua hainele.

Termenul limita de ridicare a produselor este de 2 luni. Dacă pana atunci nu au fost ridicate, produsele sunt donate la diverse asociații. 

Da, atât timp cât prezintă bonul de comandă eliberat în momentul în care s-au adus hainele.

Serviciile se plătesc în momentul în care hainele se aduc pentru a fi curățate.

Produsele pe care le folosim pentru curățarea/spălarea hainelor sunt de înaltă calitate, biodegradabile, testate dermatologic, antialergic și fără mirosuri. 

Suntem atenți cu fiecare produs textil pe care îl primim de la tine. Însă dacă ai constatat că hainele tale nu sunt curate și igienizate, îți returnăm banii.

Valorile Total Wash

Suntem un business plin de avânt și idei inovative, pregătit întotdeauna să ofere clienților cele mai bune servicii de spălătorie profesională. Avem grijă de toate obiectele vestimentare și ne asigurăm că fiecare se întoarce acasă curat și igienizat..

Vreau haine curate
Vreau haine curate
Calitate

Suntem un business prezent în piață de peste 23 ani și suntem specializați în tot ceea ce ține de textile. Am absolvit cursurile DRYCLEANING & LAUNDRY INSTITUTE din SUA și suntem membri ai DRYCLEANING & LAUNDRY INSTITUTE.

Livrare la domiciliu

Pentru situațiile în care timpul este limitat, Total Wash pune la dispoziție serviciul de colectare și livrare la domiciliu a obiectelor pe care le dorești curățate sau igienizate. Acest serviciu este disponibil în București și zonele limitrofe.

Eficiență.

Cu noi nu pierzi timpul, suntem chiar în drumul tău! Suntem prezenți în 15 locații din țară, în 7 orașe: București, Buzău, Brașov, Craiova, Ploiești, Târgu Mureș, Târgoviște.

OZON WASH

Total Wash este singura rețea de spălătorii/curățătorii din România care aplică acest procedeu pentru haine, obiecte de îmbrăcăminte și curățenie la domiciliu.

Certificare

Suntem certificați SR EN ISO 14001 pe implementarea și menținerea SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL MEDIULUI și SR EN ISO 9001 pe SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITĂȚII.

Responsabilitate socială.

TotalWash sprijină inițiative de reintegrare socială, prin programele Samusocial, precum și campanii naționale de colectare și donare a unor obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte.