perne

O perna cu adevarat curata iti asigura un somn linistit si sanatos. De aceea, avem grija ca pernele tale sa fie curate, igienizate si improspatate, astfel incat tu sa dormi fara grija prafului, alergiilor, petelor si murdariei.

Cu totii ne dorim perne moi, curate, parfumate, fara urme de transpiratie sau praf pe captuseala. Insa odata cu trecerea timpului, pernele devin mai plate, puful isi pierde din volum, iar efectul cel mai de temut este aparitia alergiilor. Cauza este praful cu care pernele se incarca in mod firesc ca urmare a folosirii lor indelungate.

Vestea buna este ca in reteaua Total Wash asiguram un sistem super-profesionist de curatare, sterilizare si improspatare a pernelor – Pilow VAC. Solutia Pilow VAC inlatura praful, curata umplutura si readuce perna la forma initiala, cu ajutorul unei lumini UV emitatoare de ozon care elimina bacteriile, sterilizeaza, improspateaza si parfumeaza penele.

Cum functioneaza Pilow VAC?

Primul pas este sa inlocuim fata de perna veche cu una noua*, impecabila. Aceasta se monteaza pe masina de curatare, asteptand sa fie umputa cu puful curatat. Apoi, puful murdar se introduce in camera speciala cu lampi UV si, prin rotatie, se separa de praful format in timp.

Perna cu si mai mult volum? Se poate, prin adaugarea de pene ce cresc densitatea pernei. La sfarsitul ciclului, penele din camera de curatare sunt intorduse, prin aspirare, in noua fata de perna din bumbac 100%. Intregul proces de curatare dureaza intre 3 si 5 minute pentru fiecare perna.

Pilow VAC are multiple avantaje, cel mai mare fiind reducerea costurilor de inlocuire a pernelor. La un cost mult mai mic, pernele tale vor fi iar ca noi, proaspete, moi si sterilizate, oferindu-ti acea senzatie inconfundabila de curatenie perfecta.

Bucura-te de reducerea de 20 %, valabila toata luna februarie.

REGULAMENTUL PROMOTIEI AICI.

*Materialul din care sunt confectionate fetele de perna il puteti viziona la oricare dintre centrele Total Wash.