ozon

Stim: in octombrie si noiembrie se intampla marea transformare a dulapurilor din lume. Ne si miram ca nu exista o asa sarbatoare, care sa celebreze schimbarile majore si timpul pe care clientii nostri il investesc in trecerea de la hainele de vara la hainele de toamna-iarna. Dresing-urile sunt luate la verificatat, hainele groase de iarna sunt scoase la aerisit, apoi la purtat, iar cele de vara intra cuminti la hibernare, asteptand o alta vara sau o alta vacanta.

Ok, stim ce se intampla cu hainele. Dar cu incaltamintea?

Bun, cu hainele ne descurcam, toata lumea stie ce are de facut si asta o demonstreaza afluxul de toamna din centrele Total Wash din toata tara. Cu incaltamintea a fost insa intotdeauna mai complicat. Sa ai solutia de a o curata 100%. Si, in plus, sa ai cum sa o igienizezi si improspatezi. Si cum sa ai certitudinea ca totul este facut impecabil?

Acum avem si raspunsul si solutia. La ultima vizita la partenerii nostri italieni, RENZZACI, am achizitionat ultima tehnologie de spalare/curatare incaltaminte pe care am instalat-o in Craiova, care face un upgrade la serviciul de curatare incaltaminte pe care il oferim clientilor nostri din 2005, iar de anul trecut am achizitionat si tehnologia de igienizare cu Ozon.

Un SPA pentru pantofi la Total Wash? Ei bine, DA!

Ca intr-un veritabil SPA, pantofii de piele, blana, piele intoarsa, textil, goretex si combinatii intre ele, cu strass-uri, paiete, cu pene, fermoare, nasturi sau catarame, vin prafuiti si stresati de travaliul mersului de fiecare zi si se intorc la stapanii lor curati, igienizati, gata de… alti pasi.

Incaltamintea te ajuta sa mergi, te protejeaza, iti confera incredere in tine, te infrumuseteaza, te face sa o iubesti si sa o admiri.

Exact asta facem si noi! Curatam cu grija, spalam in exterior si in interior, uneori cu manualitatea unui restaurator. Uscam si hidratam, igienizam cu Ozon si la final parfumam.

O zi in fabrica noastra este ca un rezumat al tendintelor de sezon in moda. Ne dam seama dintr-o privire care sunt vedetele sezonului, star-urile oricarei colectii sau varfurile de top ale marilor case de moda. Sunt pantofi care spun povestea unei elegante si rafinate femei, sau descriu energia unui barbat care coboara din varf de munte pe schiuri. Pantofiori ca un raset de copil sau bascheti uitati intr-un colt, dupa un meci de fotbal mai putin fericit.

Sunt povestile lor, adevarate sau imaginare; ce este real este pasiunea noastra pentru curatenie, grija si respectul pentru voi, clientii nostri. Va multumim si va asteptam in centrele Total Wash!

Mai multe detalii despre promotie gasiti aici: REGULAMENTUL PROMOTIEI