incaltaminte

Da, si incaltamintea are nevoie de un refresh din cand in cand. O spalare, igienizare complete si improspatare pentru ca picioarele tale sa fie si in siguranta, dar sa se si simta bine. In plis, incaltamintea ta preferata va arata mai aproape de cum arata cand te-ai indragostit de ea.

Un SPA pentru pantofi la Total Wash? Ei bine, DA!

Ca intr-un veritabil SPA, pantofii de piele, blana, piele intoarsa, textil, goretex si combinatii intre ele, cu strass-uri, paiete, pene, fermoare, nasturi sau catarame, vin prafuiti si stresati de efortul mersului zilnic si se intorc la stapanii lor curati, igienizati, gata de… alti pasi.

Stim cat timp si efort ai investit ca pantofii potriviti sa ajunga in picioarele tale, asa ca ii curatam cu grija, ii spalam in exterior si in interior, uneori cu atentia unui restaurator. Uscam si hidratam, igienizam cu Ozon si la final parfumam.

Facem toate acestea cu placere din pasiune. Fiecare incaltaminte spune o poveste. Iata de ce, fie ca este povestea unei femei elegante si rafinate, o descriere in forta a energiei unui barbat care coboara din varf de munte pe schiuri, povestea cu talpi mici si raset de copil sau o poveste trista, a unor bascheti uitati intr-un colt, noi le tratam pe toate cu grija si respect.

Te asteptam in centrele Total Wash cu o reducere de 20%, valabila intreaga luna februarie.

REGULAMENTUL PROMOTIEI AICI.