Preluare si livrare la domiciliu

Covoare, haine si alte obiecte textile din casa ta.

0724 661 906

Program: Luni-Vineri 8:00 - 20:00, Sambata 8:00 - 15:00

Servicii si preturi - haine

Camasi, bluze, pantaloni, sacouri, fuste, rochii de zi sau de seara, geci sau veste – sunt hainele tale si stim cat sunt de pretioase pentru tine. Avem mare grija sa fie spalate, curatate si calcate impecabil, ca atunci cand le primesti sa le porti cu acelasi drag.

LISTA DE PRETURI

Servicii si preturi - blana

Hainele de blana sau de piele, pantofii eleganti sau gentile nu sunt simple obiecte aduse la spalatorie. Sunt elegante, speciale si au nevoie de expertiza pentru a fi readuse la viata. De aceea, le-am rezervat un etaj intreg in fabrica noastra din Otopeni, unde branduri celebre de obiecte din piele si blana sunt curatate si improspatate.

LISTA DE PRETURI

Servicii si preturi - covoare, perdele, perne

Cand vine vorba de obiecte mari, care se spala si se trasporta greu, TotalWash este o solutie super simpla. Covoare, perne, pilote, draperii – noi le luam, noi le curatam,  noi le aducem. Tu doar suna la 0724 661 906.

LISTA DE PRETURI

Servicii si preturi - ozonwash

Ozon Washhh este primul serviciu de igienizare si sterilizare pe baza de ozon a hainelor, echipamentelor de lucru, obiectelor de incaltaminte, pernelor, saltelelor, jucariilor si multor alte obiecte, oferit de Total Wash in locatiile sale din Bucuresti, Brasov si Craiova. Efect „Zero germeni” rapid, eficient, ecologic.

LISTA DE PRETURI

Servicii si preturi - croitorie

Cand ai nevoie sa scurtezi, sa stramtezi ceva, sa cosi un nasture, sa faci un tiv, ne place sa spunem ca mai bine ca noi nu o face nimeni. Croitoresele noastre nu sunt straine de lumea modei si asta se vede!

LISTA DE PRETURI CROITORIE

LISTA PRETURI VOPSITORIE