Servicii de spălătorie și călcătorie pentru afacerea ta

De ce să alegi Total Wash Business

Noi credem că delegarea de sarcini te ajută să fii mai eficient. Timpul este cel mai prețios lucru, așadar, lasă în grija noastră curățarea tuturor textilelor, în timp ce tu te ocupi de succesul business-ului tău.

Oferim servicii de curățătorie, spălătorie și călcătorie pentru afacerea ta. Ne asigurăm că ai parte întotdeauna de textile curate și igienizate pentru clienții tăi.

 • Hoteluri
 • Pensiuni
 • Restaurante
 • Centre medicale
 • Saloane
 • Articole sportive
 • Grădiniţe
 • Creșe

Total Wash Business

Servicii perfect adaptate afacerilor tale!

Facem față volumelor mari la un nivel ridicat de calitate. Fabrica-spălătorie din Otopeni este dotată cu echipamente moderne, cu flux de lucru bine definit, cu tehnologie de ultimă generație, avand o flotă logistică ce poate răspunde prompt oricărei nevoi.

Suntem parteneri de nădejde pentru companii care au nevoie de procesarea unor cantități mari de textile zilnic. Livrările se fac în timp scurt iar situațiile speciale sunt tratate individual.
Expertiza specialiștilor Total Wash asigură servicii impecabile. Procesarea unor cantități mari de textile, de la haine, perdele, draperii, lenjerii de pat, covoare, pielărie, plăpumi, pilote, perne etc.

Curățenie la domiciliu și în spații de business, comerciale și entertainment. Serviciul inovator OzonWashhh ne permite igienizarea perfectă și împrospătarea aerului din încăperi în care s-a fumat sau s-a gătit mult, ori din spații incendiate în care pereții și hainele s-au impregnat cu mirosuri grele.
Preluare și livrare în timp rapid.
Cele mai noi și eficiente soluții, propuse de echipa de specialiști Total Wash.

  0

  Parteneri Total Wash

  Pentru informaţii
  business

  Raluca Negara
  General Manager

  0728 269 414
  office@totalwash.ro
  [Total Wash Business]

  Partener cu Total Wash

  Te felicitam că te gândești să devii partenerul nostru. Dacă dorești mai multe informații despre parteneriatul cu noi, te rugăm să completezi formularul de mai jos și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

  Solicitare ofertă

  Alege cele mai bune produse de curățare și igienizare, validate de experții Total Wash