Magie in spalatorie

#drag de haine curate

 

Dragii nostri clienti,

 

Este un moment de mare bucurie pentru noi sa deschidem prima spalatorie Total Wash din Targoviste si cea de-a 15-a din portofoliul nostru.

Pentru ca suntem permanent preocupati sa va oferim servicii profesionale la cele mai inalte standarde, am pregatit pentru voi, clientii nostri din Targoviste, servicii de calitate, de curatare, haine spalate cu dragoste si promotii pe masura.

 

Nu ratati deschiderea din 20 august 2020, pentru a beneficia de

SERVICII DE SPALATORIE CURATATORIE GRATUITE, DAR SI DE O JOACA ADEVARATA CU ACTORII PREFERAȚI AI COPIILOR, DILU SI DILA, IN UNIVERSUL CURATENIEI ABSOLUTE- OpenDoors.

DISTRACTIA CU DILU SI DILA ESTE MAGICAAA!

 

In plus, pana la finalul lunii Septembrie, te invitam sa te bucuri de super promotia toamnei, de 2+1 GRATIS. (Daca doriti mai multe detalii despre promotie, regulamentul e disponibil aici.)

 

Povestea noastră a inceput acum 20 de ani, cand ne-am asumat riscuri si am facut investitii, si cu incredere in evolutia societatii romanesti am mers inainte spre succes.  Compania a crescut frumos, organic. Asa se face ca astazi deschidem cel de-al cincisprezecelea centru, iar rețeaua de spalatorii Total Wash e constituita azi din 6 unitati complet utilate in Bucuresti, o fabrica moderna in Otopeni, doua centre in Craiova, unul in Brasov si inca unul in Targu Mures.

 

Felul nostru de a rasplati increderea dumneavoastra in noi este sa fim in fiecare zi mai buni si sa oferim servicii complete de spalatorie, curatatorie si igienizare, utilizand tehnologii inovatoare impreună cu proceduri si solutii sigure pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

 

Curatatorie uscata

Spalatorie haine

Curatatorie perdele, draperii

Perne, pilote, paturi, lenjerii

Piele, blana naturala si artificiala, incaltaminte

Franciza si consultanta business pentru start-up business

 

Va asteptam cu #dragdehainecurate TOTAL WASH si speram sa va bucuram de fiecare data cand ne vizitati.

 

REGULAMENTUL PROMOTIEI