Bucuria unei calatorii ajunsa  în inima țării.

#drag de haine curate

Dragii noștri clienți,

 

Ne bucurăm și vă mulțumim in fiecare zi  pentru loialitatea pe care ne-ați arătat-o în ultimii 20 de ani. Este un moment de mare bucurie pentru noi sa deschidem prima spalatorie Total Wash din  Targul  Mures si cea de-a 14-a din portofoliul nostru.

Pentru ca suntem permanent preocupati de grija pentru a va oferi servicii profesionale de curatare si spalare haine, am pregatit  pentru voi, clientii nostri din Targul Mures, servicii de calitate, haine spalate cu dragoste si promotii pe masura.

Nu ratati  deschiderea din 16 iulie 2020  la Total Wash din Shopping City Târgu Mureș, pentru a beneficia de servicii de curățare impecabile, plus, surprize la fiecare curățare.

In funcție de valoarea comenzii, primiți  un voucher. Adunati cat mai multe vouchere in  perioada   16- 30 iulie ca sa le folositi in luna august 2020:

  • La un bon mai mare de 50 lei primiți bonus curățarea gratuită a unei cămăși.
  • La un bon mai mare de 70 lei primiți bonus curățarea gratuită a unui costum în două piese.
  • La un bon mai mare de 100 lei, primiți bonus curățarea gratuită a unui costum din două piese și a unei cămăși.

Dacă doriți mai multe detalii despre promoție, regulamentul e disponibil aici.

Dacă vreți să aflați mai multe despre noi, vă spunem că povestea noastră a început acum 20 de ani. Au fost ani de muncă, investiții și multe riscuri aferente, fondatorii fiind convinși că direcția asumată este cea bună și nu este decât o chestiune de timp până când schimbarea societății românești și a obiceiurilor de consum vor duce către un business de succes în domeniu.

Timpul le-a dat dreptate. Compania a crescut frumos, organic. Așa se face ca astăzi deschidem cel de-al paisprezecelea centru, iar rețeaua de spălătorii Total Wash e constituită din 6 unități complet utilate în București, o fabrică modernă în Otopeni, două centre în Craiova, unul în Brașov și încă unul în Baia Mare. Nu puteam reuși fără încrederea pe care ne-ați oferit-o și vă mulțumim pentru asta din nou și de fiecare dată.

Ca în toate centrele noastre, și la Total Wash Târgu Mureș vă oferim servicii complete de spălătorie,

curățătorie, igienizare și curățenie, utilizând tehnologii inovatoare împreună cu proceduri

și soluții sigure pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor.

 

Curățătorie uscată

Spălătorie haine

Curățătorie perdele, draperii

Perne, pilote, pături, lenjerii

Piele, blană naturală și artificială, încălțăminte

Franciză și consultanță business pentru start-up business

 

Va așteptăm cu drag si in centrul nostru din Targul Mures  unde speram sa descoperiti  calitatea impecabila si # dragosteadehainecurate TOTAL WASH si speram sa fiti foarte multumiti

REGULAMENTUL PROMOTIEI