horeca

 

Stii ce spunem. Momentul acela cand intri intr-un restaurant si miroase a toate mancarurile gatite sub acel acoperis de la facerea lumii incoace. Si nici macar nu trebuie sa fie pregnant mirosul, pentru ca multi proprietari sau manageri sunt atenti cu acest lucru si aerisesc temeinic. Doar ca mirosurile de mancare, dupa cum stim cu totii, sunt persistente, iar anumite locatii (in functie de vechimea lor, tipul de constructie sau de dotari), tind sa se impregneze cu mirosuri de care pur si simplu nu mai scapi.

Cu cat mancarea este mai savuroasa, cu cat aromele sunt mai puternice, cu atat mai mult un restaurant se va lupta cu mirosurile. Va pot marturisi acest lucru toti cei care si-au cladit un business pe mancare romaneasca sau orientala. Si atunci, ce e de facut?

Ozon Wash: fara mirosuri! Bonus: fara germeni!

„Tehnologia de igienizare si improspatare pe baza de Ozon este una dintre cele mai revolutionare descoperiri in industria curateniei. Fara niciun agent chimic de sinteza, un echipament cu Ozon te scapa nu doar de mirosuri, ci si de germeni – de mucegai, ciuperci si acarieni. Si partea buna este ca ne putem deplasa in locatii si putem igieniza si improspata incaperi intregi – de la bucatarii pana la sali de mese si saloane. E o solutie foarte convenabila si deloc scumpa pentru industria HORECA” spune Raluca Negara, Sales Manager Total Wash.

Cum functioneaza?

Ozonul este cel mai puternic oxidant și dezinfectant folosit pentru tratamentul  de improspatare, igienizare si sterilizare a unei categorii marii de obiecte. Ozonul este o moleculă formată din 3 atomi de oxigen, O3. Este cel mai robust oxidant cunoscut pana in prezent, aspect dovedit stiintific, este natural si nu expune obiectele tratate la agenti chimici de sinteza.

„Inovatia face parte din ADN-ul companiei noastre. Suntem curiosi din fire si e incredibil cate lucruri sunt acum pe piata de care afli doar daca cercetezi si stai permanent in contact cu ce se intampla in marile piete internationale. Ozon Wash este un serviciu extrem de simplu, dar cu niste beneficii extraordinare. In plus, este ecologic, iar viitorul nu mai poate apartine solutiilor chimice. Ne orientam din ce in ce mai mult, si in masura sustenabilitatii afacerii noastre, catre astfel de solutii.” mai spune Raluca Negara.

Serviciul Ozon Wash face parte din oferta Total Wash si il gasesti aici.