Peste 23 de ani de experiență

O afacere de familie

Familia Otea a fondat compania TotalWash în urmă cu 23 de ani. Soții Otea au fost prima generație de antreprenori cu viziune, care au avut curajul să mizeze totul pe serviciile de spălătorie/curățătorie.

Au fost ani de muncă, investiții și multe riscuri asumate. Fondatorii au fost convinși că direcția asumată este cea bună și că e doar o chestiune de timp până la un business de succes în domeniu.

Mai târziu, în afacerea familiei s-au alăturat și cele două fiice, Raluca Negara și Cristina Otea. O nouă viziune și orientarea către inovație au făcut ca Total Wash să fie un business acreditat și certificat SR EN ISO 14001 pe implementarea și menținerea Sistemului de Management al Mediului şi SR EN ISO 9001 pe Sistemul de Management al calității.

Astăzi, rețeaua de spalatorii Total Wash a ajuns la 7 unități complet utilate în București, o fabrica modernă în Otopeni, două centre în Craiova, unul în Ploieşti, unul în Târgu Mureş, unul în Târgovişte, unul în Buzău și unul în Brașov.

Total Wash înseamnă un business românesc de familie în care s-au investit valori precum: pasiunea, munca, ideile și creativitatea a două generații. Suntem pregătiți să continuăm!

  0+
  de cămăși spălate
  0
  mașini de spălat
  0+
  de obiecte vestimentare curățate
  0%
  clienți mulțumiți
  Expertiza noastră

  Avem grijă de țesăturile pe care le aduci la noi

  Ne asigurăm că citim etichetele hainelor, analizăm țesătura hainelor și acționăm asupra petelor cu grijă. Tehnologiile inovative pe care le folosim sunt sigure atât pentru haine, cât și pentru cei care le poartă.

  Soluțiile de curățare și întreținere cu care lucrăm sunt blânde, dar și eficiente, astfel te bucuri de rezultate imaculate.

  Vreau haine curate
  Vreau haine curate
  Servicii profesionale de
  curățare cu ridicare și livrare

  Preluăm, spălăm, igienizăm și călcăm toate textilele tale
  pentru ca tu să te bucuri de mai mult timp liber.

  0724 661 906
  Echipa Total Wash

  Ne mărim familia

  Creștem de la an la an! Vrei să vezi cum reușim să curățăm orice tip de textile?

  Ne marim echipa si tu poţi să fii colegul nostru. Aplică aici şi te vom contacta în cel mai scurt timp.