[Serviciile Total Wash]

Igienizare perne

O pernă cu adevărat curată îți asigură un somn liniștit și sănătos. De aceea, avem grijă ca pernele tale să fie curate, igienizate și împrospatate, astfel încât tu să dormi fără grija prafului, alergiilor, petelor și murdăriei.

Colectăm, igienizăm și livrăm


Serviciul de livrare la domiciliu este disponibil doar pentru București și Ilfov.

Total Wash este rețeaua care asigură un sistem profesionist de curățare, sterilizare și împrospătare a pernelor – Pillow VAC. Cum funcționează acest proces?

Pillow VAC înlătură praful, curăță umplutura și readuce perna la forma inițială, cu ajutorul unei lumini UV emițătoare de ozon care ucide bacteriile, sterilizează, împrospătează și parfumează penele.

Vrei o pernă cu și mai mult volum? Rezolvăm și acest lucru, prin adăugarea de pene ce cresc densitatea pernei. La sfârșitul ciclului, penele din camera de curățare sunt introduse, prin aspirare, în noua față de pernă din bumbac 100%. Întregul proces de curățare durează între 3-5 minute pentru fiecare pernă.

Prin serviciul de colectare și livrare îți oferim timp pentru tot ceea ce este important pentru tine. Noi preluăm de la tine toate pernele pe care vrei să le ai curate și ne asigurăm că eliminăm mirosurile, praful și bacteriile. Ulterior, îți livăm pernele acasă ca să te bucuri de un somn odihnitor!

Contact

Nume(Required)
Dată de preluare(Required)