Total Wash prețuri: ghid complet al tarifelor pentru toate serviciile

Total Wash prețuri: ghid complet al tarifelor pentru toate serviciile

Dacă ești în căutarea celor mai bune servicii de curățare a textilelor, atunci știi cum alegi o spălătorie de top. Dar este important să fii informat și cu privire la tarifele pe care le vei achita odată ce serviciul este finalizat. De aceea, vei găsi in acest articol de la Total Wash prețuri pentru fiecare serviciu pe care îl oferim.

Parcurge aceste informații și descoperă mai multe despre cum lucrăm și bineînțeles, care sunt costurile pentru curățarea profesională a textilelor tale.

 

Curățarea covoarelor la Total Wash și cum se face

Am discutat de curând într-un articol de blog despre cum se face curățarea covoarelor și am detaliat toți pașii din proces, precum și ce utilaje se folosesc. În funcție de tipul de covor pe care îl ai, noi folosim fie spălarea la apă, fie spălarea chimică.

În ambele cazuri, procesul de spălare se face cu ajutorul unor utilaje speciale care asigură curățarea în profunzime a covorului. Iar dacă vorbim despre costuri, atunci trebuie să știi că la Total Wash prețul pentru serviciul de curățare a covorului se calculează la kilogram.

Multe spălătorii aleg calcularea prețului la metru. În realitate, este mai avantajos să alegi curățarea la kilogram, mai ales dacă ai covoare subțiri acasă. Astfel, vei plăti un preț mult mai mic.

Poți afla mai multe despre prețurile pentru serviciul de curățare covoare din pagina de servicii.

Spălătorie pentru toate textilele tale

Dacă îți dorești mai mult timp pentru tine și pentru familia ta, e momentul să lași deoparte toate acele sarcini din casă care nu îți fac plăcere. Iar o treabă pe care o faci des este chiar spălarea hainelor.

De aceea, la Total Wash, spălăm, uscăm și călcăm toate textilele pe care le aduci, iar noi ți le dăm gata de purtat. Tot ce trebuie să faci este să le așezi în șifonier. Îți oferim servicii profesionale de spălare a tuturor textilelor din casă, de la haine, la prosoape și chiar și lenjerii de pat.

 

Descoperă lista completă a preturilor din pagina cu serviciul de spălătorie.

Călcătorie profesională: haine gata de purtat

Știi acel moment când ai o haină pe care îți dai seama cum o poți călca? Poate pentru că are un material mai deosebit, o cusătură care te încurcă sau o formă diferită. Însă vrei să porți acea haină, dar nu vrei să ieși din casă cu haina șifonată.

De aceea, la Total Wash, călcăm orice textil ai avea, folosind cele mai bune tehnologii. În plus, călcăm chiar și acele textile cu care nu-ți bați capul când vine vorba de îndepărtarea cutelor. Da, călcăm chiar și lenjerii de pat.

 

Dacă vrei să vei lista completă de prețuri pentru acest serviciul, o găsești în pagina dedicată pentru călcătorie profesională.

Servicii de croitorie de la Total Wash

Imaginează-ți că ești în grabă dimineața să pleci la muncă și în timp ce te îmbraci, constați că bluza este descusută. Știai, dar de ceva timp, ai amânat să o coși. Și acum nu e timp pentru a repara cusătura.

Decât să amâni, mai bine adu haina la Total Wash și ne asigurăm că nici măcar nu vei mai ține minte unde era descusută. Colegii noștri sunt atenți la tipul de material, gradul de deteriorare, precum și culoarea materialului, pentru a putea repara impecabil textilul.

 

Poți vedea lista completă a prețurilor pe pagina pentru servicii croitorie Total Wash.

Vopsitorie pentru textile și încălțăminte

Timpul și utilizarea constantă a îmbrăcămintei și încălțămintei crează uzură. De cele mai multe ori, textilele fie se rup, fie se decolorează. De aceea, la Total Wash aducem la viață culoarea hainelor tale prin serviciul de vopsitorie.

De asemenea, poți apela la vopsitoria Total Wash și pentru a schimba culoarea hainelor sau încălțămintei. Poți apela la serviciul de Pick-Up pentru vopsirea textilelor, iar noi colectăm vopsim și livrăm înapoi tot ce ne-ai dat.

 

Prețurile pentru acest serviciu le găsești pe pagina vopsitorie Total Wash.

Ozon Wash: tehnologie inovatoare pentru igienizare sigură

Din grijă pentru haine, pentru tine, dar și pentru mediu, am dezvoltat serviciul Ozon Wash. ehnologia este capabilă să protejeze culorile și textura hainelor tale, astfel încât acestea să arate mereu impecabil.

Ozon Wash este primul serviciu de igienizare și sterilizare pe bază de ozon și se aplică hainelor, echipamentelor de lucru, obiectelor de încălțăminte, pernelor, saltelelor, jucăriilor. Este o metodă sigură de igienizare a textilelor, atât pentru tine, cât și pentru haine.

 

Ozonul nu modifică țesătura, culoarea sau forma obiectelor vestimentare și nu provoacă reacții alergice. Dacă ești interesat de o igienizare completă a hainelor, găsești tariful pe pagina serviciului Ozon Wash.

Igienizarea pernelor la Total Wash: prețuri

Descoperă Pillow VAC, sistemul de la Total Wash, care transformă complet modul în care îți îngrijești pernele. Acest proces nu doar că înlătură praful și curăță umplutura, dar și sterilizează și împrospătează pernele, asigurând un somn odihnitor și sănătos. Cu ajutorul tehnologiei UV, Pillow VAC elimină eficient bacteriile și mirosurile neplăcute.

Dacă îți dorești perne cu mai mult volum, Total Wash îți vine în ajutor, adăugând pene suplimentare pentru a crește densitatea. În doar 3-5 minute, pernele tale vor fi curățate, sterilizate și împrospătate, gata să îți ofere confortul dorit. 

Descoperă lista completă de prețuri pentru igienizare perne la Total Wash.

Vrei să ai haine mai curate? Te așteptăm în centrele Total Wash sau ne poți suna pentru pick-up dacă locuiești în București, ori Ilfov!

Servicii profesionale de
curățare cu ridicare și livrare

Preluăm, spălăm, igienizăm și călcăm toate textilele tale
pentru ca tu să te bucuri de mai mult timp liber.

0724 661 906

Rețeaua de spălătorii Total Wash