home delivery
29 apr.
Posted by:  diana@mabit.ro

De ce să alegi serviciile de curățare Home Delivery: comoditate maximă pentru familia ta

Timpul este una dintre cele mai prețioase, dar, în același timp, limitate resurse. Noi am înțeles asta și ne-am dorit să îți oferim o soluție, astfel încât tu să poți face lucrurile care îți plac, fără să te îngrijorezi de îngrijirea textilelor sau covoarelor tale. Așa a apărut serviciul de Home Delivery.

Citește în continuare, descoperă care sunt beneficiile pe care ți le oferă acest serviciu, dar și cât de ușor este să îl accesezi.

Ce presupune serviciul de Home Delivery?

Serviciul de Home Delivery a fost creat cu gândul de a ne lăsa să ne ocupăm de textilele tale, fără să fii nevoit să vii la unul dintre centrele noastre. În prezent, serviciul este disponibil doar în București și Ilfov și funcționează destul de simplu: intri pe website-ul nostru, îți setezi adresa, data și ora de preluare, iar noi venim la tine.

Odată ce am ridicat hainele și textilele tale, ne ocupăm de curățarea și împrospătarea lor. Ulterior, ți le livrăm înapoi acasă.

Ce beneficii îți aduce serviciul de Home Delivery?

Am discutat deja despre cât de ușor este să accesezi serviciul de Home Delivery. Dar, haide să vedem și ce alte beneficii poți obține în urma lui:

Mai mult timp liber pentru tine și familia ta – odată ce apelezi la serviciul de Home Delivery, poți fi sigur că vei avea mai mult timp pentru tine. Nu va mai fi nevoie să te ocupi de îngrijirea hainelor tale, pentru că toată treaba va fi la noi.

Nu mai este nevoie să vii la centrele noastre – nu doar că nu va mai fi necesar să îți speli tu textilele, dar nu va mai trebui nici să vii la centrele noastre, ne deplasăm noi la adresa ta. Astfel, tu vei putea să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat.

Ai, în continuare, disponibile toate serviciile Total Wash – chiar dacă alegi serviciul de Home Delivery, vei putea să beneficiezi, în continuare, de toate serviciile pe care le oferim la Total Wash: curățare covoare, spălătorie, călcătorie, Ozon Wash, vopsitorie, croitorie.

Te bucuri de o igienizare corectă și completă – la Total Wash, folosim produse de curățenie sigure atât pentru țesăruri, cât și pentru cei care le poartă.

Când știi că este timpul să apelezi la serviciul de Home Delivery?

Unele momente din viață sunt presante și lipsa timpului ne face să renuntăm la lucrurile pe care le iubim cu adevărat. Dar, care sunt, totuși, acele momente în care serviciul de Home Delivery devine aproape obligatoriu. Haide să vedem:

Perioadele cu evenimente importante – dacă ești aproape de organizarea unei nunți, botez sau oricărui eveniment important, ar fi indicat să apelezi la serviciul de Home Delivery. Astfel, vei putea avea mai mult timp să te preocupi de ceea ce contează pentru tine.

Perioada concediilor – dacă ești în timpul organizării unui concediu, sigur ai alte lucruri de care să te preocupi: cazare, bagaje, transport. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de hainele tale și tu poți să îți pregătești vacanța liniștit.

Perioadele aglomerate la muncă – poate ai și tu momente în care locul de muncă îți solicită mai mult și energie decât în mod obișnuit. Astea sunt momentele în care trebuie să te relaxezi și să ne lași pe noi să ne ocupăm de o parte din treburile tale casnice.

Așadar, serviciul de Home Delivery te poate ajuta atunci când ai nevoie de mai mult timp pentru tine și familia ta. Dacă și tu îți dorești haine curate, împrospătate, dar fără să depui efort, te așteptăm în secțiunea noastră de Home Delivery, unde poți să selectezi data, ora și adresa de preluare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Comment