abonament curatatorie
01 apr.
Posted by:  diana@mabit.ro

Cum îți poate schimba viața un abonament la spălătorie: Beneficiile pe care le obții

Cum ar fi să speli lunar mai multe haine, dar plătind mai puțini bani? Imaginează-ți să-ți cureți toată garderoba plătind un preț mai mic decât ar trebui. Sau cum ar fi să speli hainele de iarnă ale întregii familii, după încheierea sezonului rece? Astfel încât să ai haine curate pregătite pentru iarna următoare. În această notă, Total Wash vine cu o veste minunată pentru tine: abonament de curătorie lunar!

Probabil că ai multe întrebări legat de acest lucru. Așadar, am pregătit pentru tine un articol în care îți vom explica tot ceea ce trebuie să știi despre abonamentele Total Wash și care sunt beneficiile tale.

De ce să speli hainele la spălătorie

Cu toții avem acasă o mașină de spălat; nu este o surpriză. Însă marea majoritate dintre noi spală hainele după o rețetă universală care sigur îți este familiară: albe, negre, colorate. Acest lucru se întâmplă pentru că fie așa am învățat, fie este mai simplu.

La ce mă refer când spun că este mai simplu? Ei bine, fiecare piesă vestimentară are o etichetă interioară în care vei găsi instrucțiuni de spălare. De exemplu, la ce program trebuie să bagi articolul, la ce temperatură, cu ce fel de detergenți.

Imaginează-ți să iei fiecare haină în parte și să verifici ce indicații se găsesc pe etichetă. Apoi, să separi hainele pe categorii și să îți dai seama că nu ai suficiente haine “de-o mașină”. Așadar, rămâi cu o mulțime de haine de spălat, dar nu suficiente încât să poți porni programul de spălare.

Iar dacă le speli categorisindu-le după culoare, vei constata că hainele își pierd din proprietăți. Fie nu mai au aceeași culoare, aceeași textură sau chiar aceeași dimensiune.

Însă tu vrei și haine curate, și să nu pierzi vremea sortându-le, și să nu fie nevoie să mai aștepți o săptămână să se strângă suficiente haine pentru un ciclu de spălare. Soluția? O spălătorie profesională pentru textile!

Tipuri de abonamente Total Wash: pe care să îl alegi

Pe lângă faptul că ai găsit rezolvare la dilema spălării hainelor, noi am pregătit încă o veste bună: abonamentele de la Total Wash. Închipuie-ți cât de multe poți câștiga!

  1. Timp pentru tine și cei dragi. Nu mai stai să pierzi vremea cu sortarea, spălarea, uscarea, călcarea și împăturirea hainelor. Pur și simplu, le duci la spălat și le primești gata de purtat.
  2. Haine cu o durată de viață mai mare. Nu-i așa că ți-ar plăcea să te bucuri de acea bluză preferată cât mai mult timp? Să o porți oricând îți dorești fără grija că nu mai are aceeași culoare sau textură fină?
  3. Mai multe haine curate cu mai puțini bani. Cu abonamentul pentru curățătorie, Total Wash îți oferă posibilitatea de spălare a mai multor articole vestimentare, tu plătind mai puțin.

Așadar, dacă vrei să reduci cheltuielile, iată ce abonamente poți obține de la Total Wash:

  1. Abonamentul Silver. Beneficiezi de haine curățate, în valoare de 500 de lei, plătind doar 450. De exemplu, poți curăța 10 rochii scurte, plătind doar pentru 9!
  2. Abonamentul Gold. Te bucuri de textile curate și igienizate, în valoare de 800 LEI lunar, la prețul de doar 690 de lei. Așadar, poți spăla 16 rochii, plătind doar pentru 14 dintre ele.
  3. Abonamentul Diamond. Ai serviciile Total Wash pentru tine, în valoare de 1000 LEI lunar și plătești doar 850 de lei. Păstrând același exemplu, poți să speli 20 de rochii, plătind doar pentru 17!

Beneficiile abonamentelor la spălătorie: tot ce poți să obții

Și pentru că la Total Wash, veșțile bune nu se încheie curând, mai avem ceva pentru tine. Poți utiliza abonamentele Total Wash pentru orice serviciu dorești!

Nu trebuie să te limitezi la spălarea hainelor, ci poți să alegi și serviciile:

De asemenea, poți alege și serviciile de spălătorie covoare, chiar împreună cu serviciul Home Delivery. Pur si simplu îți programezi ziua de preluare și noi vom face restul!

În plus, ai 10% reducere la abonament în primele 3 luni, la achiziția oricărui abonament până în data de 30 aprilie!

Alege și tu unul dintre abonamentele Total Wash și bucură-te de toate beneficiile lui! De la timp liber la haine curate cu 0 efort!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Comment