familia Total Wash
08 dec.
Posted by:  diana@mabit.ro

Totul despre noi, familia Total Wash

În spatele fiecărui business de succes se află o poveste fascinantă și o echipă dedicată. Total Wash nu face excepție. Acest articol îți oferă ocazia de a cunoaște oamenii din spatele acestui brand devenit sinonim cu inovația și calitatea în domeniul curățătoriilor profesionale. Vom explora împreună călătoria fondatorilor Total Wash, de la primele zile ale afacerii, până la viziunea lor ambițioasă pentru viitor.

Descoperă cum pasiunea și expertiza au transformat un vis într-o realitate palpabilă. Vom vorbi despre formarea profesională a echipei în America, care a pus bazele unui standard ridicat de calitate și eficiență în serviciile oferite. De asemenea, vei afla despre Total Wash Supply, divizia care oferă produse de curățat profesionale, reflectând angajamentul nostru pentru excelență și inovație.

Ce ne diferențiază pe noi? Acest articol îți va dezvălui valorile și principiile care ne ghidează în fiecare zi și cum acestea contribuie la succesul și recunoașterea Total Wash. În final, vom arunca o privire asupra viziunii noastre pentru viitor, un plan ambițios care promite să redefinească standardele în industria de curățătorie.

Alătură-te nouă în această călătorie inspirațională și descoperă dedicarea care animă familia Total Wash.

Cine sunt fondatorii Total Wash și de unde a pornit afacerea?

Total Wash este un business cu o vechime de 24 de ani. Soții Otea au fost prima generație de antreprenori cu viziune, care au avut curajul să mizeze totul pe serviciile de spălătorie/curățătorie. Afacerea a pornit din spiritul antreprenorial al domnului Otea, care și-a dorit să deschidă o afacere pentru soția lui.

Mai târziu, în afacere au intrat și cele două fiice, Raluca Negara și Cristina Otea care au adus inovația în business-ul Total Wash. Tinere și pline de proactivitate, Raluca și Cristina au pornit pe acest drum cu o călătorie în Coreea de Sud pentru a achiziționa prima mașină de spălat încălțăminte.

Din dorința de a oferi servicii de calitate și de a cunoaște aparatura, serviciul de curățătorie încălțăminte a fost lansat abia după 2 ani de la achiziționarea utilajului. Chiar si în acest fel, Total Wash a fost prima spălătorie care a oferit clienților serviciu profesional de curățare încălțăminte.

Valorile după care familia Total Wash se ghidează se reflectă în acțiunile realizate zi de zi:

– Dedicarea cu care fiecare echipă, din fiecare centru, gestionează situațiile și cererile clienților;

– Transparența în comunicarea cu echipele și clienții;

– Promptitudinea în a rezolva necesitățile tuturor clienților.

Formare profesională pentru curățătorie: experiența în America

Cristina Otea a urmat cursuri de perfecționare profesională în Statele Unite. Acolo, Cristina a observat faptul că spălătoriile au un flux de lucru bine pus la punct și o istorie vastă în acest domeniu. În Statele Unite, există un număr foarte mare de spălătorii și mulți cetățeni aleg spălarea hainelor în Laundry, în detrimentul spălării hainelor acasă.

Ce a remarcat Cristina în călătoria ei a fost faptul că hainele multor președinți americani erau spălate la o curățătorie de cartier. Totuși, această curățătorie avea un renume și oferea servicii de înaltă calitate.

În timp, ne-am perfecționat fluxul de lucru și am achiziționat aparatură performantă pentru a putea crește volumul de textile curățate, dar și pentru a oferi clienților calitate în servicii. Am mers constant la târguri în domeniu și ne-am actualizat permanent cunoștințele în domeniul curățătoriei.

Total Wash Supply: produse de curățat profesionale

Din dorința de a veni în ajutor clienților noștri, am deschis platforma Total Wash Supply, unde se pot găsi produse de curățat profesionale atât pentru clienții casnici, cât și pentru cei industriali.

Ultima tehnologie implementată în procesul de spălare și curățare chimică este un solvent hidrocarbură, varianta eco-friendly a perclorului. Acest solvent nu cauzează deteriorări ale țesăturilor, precum în cazul perclorului.

Ce ne diferențiază pe noi?

Suntem un business de familie și ne tratăm echipa și clienții ca pe o familie. Ne concetrăm atenția asupra oamenilor din jurul nostru pentru că misiunea noastră este de a reda clienților timpul liber. Activitățile de rutină ne iau din timpul pe care îl putem folosi în alte scopuri, cu oameni care contează pentru noi.

Ne-am dorit să construim alături de oameni care au aceeași viziune cu noi și care își doresc să se dedice misiunii Total Wash.

Alături de ei, rețeaua de spalatorii Total Wash a ajuns la 7 unități complet utilate în București, o fabrică modernă în Otopeni, două centre în Craiova, unul în Ploieşti, unul în Târgu Mureş, unul în Târgovişte, unul în Buzău și unul în Brașov.

Viziunea Total Wash: unde vrem să fim peste câțiva ani?

Primii pași în dezvoltarea noastră începe cu crearea unei stabilități în centrele pe care le deținem. Ne dorim să facem lucrurile foarte bine pentru toți clienții noștri și să ne perfecționăm zi de zi. Ulterior, ne vom concentra atenția pe deschiderea francizelor pentru a genera acoperire națională și internațională.

Astăzi, ne concentrăm resursele prin a perfecționa serviciul de Home Delivery, prin care preluăm textile de la locația indicată de client, le curățăm și le livrăm gata de purtat. Atunci când timpul tău e limitat, noi venim în ajutorul tău.

Astfel, ne dorim să dezvoltăm serviciul de livrare la domiciliu a covoarelor și hainelor pentru toate orașele în care avem centre. Știm care este nevoia clienților noștri și de aceea, ne concentrăm eforturile pentru a îndeplini fiecare dorință!

Dacă vrei să ai mereu haine gata de purtat, contactează experții Total Wash!

Urmărește interviul integral cu Raluca și Cristina din canalul nostru de YouTube!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Comment