22 dec.
Posted by:  Bianca Stan

În culisele Total Wash: Cum îți îngrijim hainele de la A la Z

Te întrebi ce se întâmplă cu hainele tale atunci când le aduci la Total Wash? Astăzi povestim despre fiecare etapă de curățare și igienizare pe care o realizăm pentru toate textilele.

La Total Wash, fiecare articol vestimentar este tratat cu cea mai mare grijă și atenție, folosind tehnologii avansate și echipamente profesionale. De la mașini de spălat de ultimă generație la uscătoare și stații de călcat profesionale, fiecare pas al procesului nostru este gândit pentru a oferi hainelor tale curățenia și prospețimea pe care le merită.

În acest articol, vom explora în detaliu pașii pe care îi urmăm pentru a asigura că hainele tale sunt nu doar curate, ci și igienizate corespunzător, gata să te însoțească în activitățile zilnice.

Află mai multe despre utilajele noastre specializate, inclusiv calandrul pentru călcarea lenjeriilor de pat și echipamentul pentru curățarea și igienizarea pernelor, și descoperă diferența pe care o face Total Wash.

Care sunt pașii pentru spălarea hainelor la Total Wash?

Fiecare haină pe care tu o aduci la Total Wash este atent verificată. Acordăm atenție petelor pe care le găsim și bineînțeles, etichetei care ne spune cum trebuie spălată piesa vestimentară.

Știai că nu e suficient să separi hainele în cele 3 categorii cunoscute: albe, negre, colorate? De exemplu, și tipul de țesătură trebuie luat în considerare.

În procesul de curățare a hainelor la Total Wash, urmează spălarea propriu-zisă. Hainele sunt introduse în mașina de spălat care dozează automat detergentul, în funcție de țesătură și gradul de murdărie.

După spălare, hainele sunt introduse în uscător. Tot în funcție de țesătura textilelor identificăm dacă ele necesită uscare la cald sau la rece.

Și pentru că vrem ca tot ceea ce speli la noi să fie gata de purtat, bineînțeles că ne ocupăm și de călcarea tuturor textilelor. Ulterior, textilele tale sunt ambalate și gata de livrat sau de ridicat.

Mașini și utilaje în spălătoria Total Wash

Pentru că ne dorim să curățăm complet fiecare haină pe care o aduci la Total Wash, am ales să folosim doar mașini și utilaje de înaltă calitate. Așadar, îți vom explica cum funcționează fiecare utilaj și ce nevoie rezolvă.

Mașini de spălat

În zona de curățare propriu-zisă a spălătoriei Total Wash avem mașini de spălat profesionale care dispun de sisteme automatizate de dozare a detergenților și soluțiilor. În funcție de gradul murdăriei și de materialele pe care le spală mașina, sistemul dozează mai mult sau mai puțin detergent.

Dispunem de mașini de capacitate mare, unde putem spăla un număr foarte mare de articole, dar și de mașini mici pentru un volum redus de spălare.

Uscătoare profesionale

În ceea ce privește zona de uscare a hainelor, avem utilaje profesionale de mari dimensiuni unde se usucă atât lenjeriile de pat, cât și articolele vestimentare. Tot în aceste utilaje se pot usca și gecile de iarnă care conțin puf.

Nu pentru toate hainele se recomandă uscarea la căldură. Multe textile necesită uscarea la rece, respectiv uscarea naturală, pentru a nu modifica materialul sau mărimea.

Stații profesionale de călcat

În zona de călcare, dispunem de stații profesionale care funcționează pe sistem de abur. Mesele de călcat sunt echipate cu mai multe facilități, comparativ cu o masă de călcat pentru uz casnic.

De exemplu, mesele au pedale care ajută la întinderea materialului pe masă, călcarea cu abur din partea inferioară sau răcirea rapidă a materialului. De asemenea, și fiarele de călcat sunt realizate din materiale speciale care nu ard hainele.

Calandru: călcarea lenjeriilor de pat

Pentru călcarea lenjeriilor de pat, utilizăm calandrul. Cu acest utilaj călcăm toate piesele lenjeriei de pat:

   

   • fețe de pernă;

   • cearșaf;

   • plic de plapumă sau pilotă.

  Sistemul de funcționare al calandrului începe prin introducerea lenjeriei prin fanta de intrare.

  Tamburul încălzit pe gaz dinăuntrul calandrului asigură călcarea propriu-zisă și uscarea, după caz.

  Aparat de ambalare a textilelor

  După ce hainele sunt spălate, igienizate și călcate, sunt gata de a fi trimise către tine. Totuși, nu înainte de a fi introduse în ambalaje speciale. De aceea, la Total Wash folosim un aparat de ambalare care ne permite să sigilăm articolele în folii de siguranță.

  Astfel, hainele rămân curate și parfumate pe durata transportului.

  Utilaj pentru curățarea și igienizarea pernelor

  Pernele pe care dormi sunt foarte importante pentru odihna și sănătatea ta. La Total Wash, ne ocupăm de curățarea pernelor tale de la fața de pernă și până la puf.

  Dispunem de un utilaj de igienizare perne în care se introduc penele și puful pentru a fi igienzate. Acest aparat are o lampă UV de igienizare și un aspirator care introduce puful igienizat într-un material numit anghin. El este mai dens, comparativ cu materialul obișnuit pentru perne, pentru ca puful să nu iasă.

  De ce este important să ai perne curate? Poate nu știai, dar în timp, puful din perne devine casant și lasă un praf foarte fin care poate să iasă din pernă. Noaptea, în somn, tu ajungi să inhalezi acel praf care îți afectează sănătatea.

  Acum că ai aflat care este întreg procesul de curățare la Total Wash, te invităm să alegi sănătatea ta și a familiei și să îți aduci textilele la noi. Sau venim noi să le luăm dacă alegi programul Home Delivery.

  Leave a comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Post Comment