Raluca Negara, fondator total wash si Marian, client total wash
27 dec.
Posted by:  Bianca Stan

Beneficii pentru tine și familia ta când alegi Total Wash

Trăim într-o lume în care totul se întâmplă foarte rapid și dispunem de foarte puțin timp liber. În acest timp, trebuie să îndeplinim o mulțime de sarcini. Printre ele, se numără și spălarea hainelor, covoarelor, perdelelor sau draperiilor. În realitate, nu este o adevărată plăcere să îți ocupi timpul cu spălarea textilelor, în loc să petreci timp cu cei dragi.

De aceea, la Total Wash, oferim servicii complete de curățare și igienizare profesională. Clienții noștri înțeleg cât de importante sunt timpul și sănătatea lor.

În acest articol, explorăm beneficiile esențiale ale alegerii Total Wash, comparând costurile și eficiența spălării acasă față de cea profesională. Vom discuta despre cum serviciile noastre îți pot elibera timpul, permițându-ți să te bucuri mai mult de momentele petrecute alături de cei dragi.

În continuare, vei afla importanța spălării profesionale a covoarelor pentru un mediu de joacă sigur și sănătos pentru copii, precum și avantajele curățeniei de sărbători realizate eficient prin Total Wash.

Spălare acasă vs. spălare profesională: care sunt costurile?

Atunci când alegi să speli acasă hainele, probabil folosești rețeta universală; separi hainele în albe, negre și colorate, apoi pui detergent și balsam în mașina de spălat.

Nu ai observat, în timp, cum hainele tale se deteriorează? Acest lucru se întâmplă pentru că nu speli hainele conform indicațiilor de pe etichetă. Poate nu ții cont de temperatura la care se spală hainele, de ciclul de spălare, de cantitatea și tipul de detergent necesar.

Astfel, articolele tale vestimentare își modifică țesătura și nu mai sunt la fel de moi sau nu mai au aceeași culoare plăcută.

Deși există multe mituri despre spălarea profesională, unul dintre cele mai comune este legat de costuri. Multe persoane consideră că spălarea profesională este mult mai scumpă comparativ cu cea acasă. Însă dacă ai face un calcul complet și ai pune în balanță tot ce pierzi și tot ce câștigi, ai vedea că este mult mai avantajos să alegi spălarea profesională.

 

Timp mai mult pentru tine și cei dragi

Imaginează-ți că vii de la muncă și trebuie să bagi la spălat: haine, lenjerii de pat, perdele. Și pentru că a trecut mult timp de când nu l-ai mai spălat, și covorul. Îți va lua mult timp să speli atâtea ture de rufe și unde mai pui că trebuie să se și usuce complet.

Dar ce faci dacă nu au ieșit petele? Probabil că trebuie să speli din nou. Și nu uita că mai trebuie să și calci perdelele și draperiile. Iar dacă vorbim de covor, nu-l poți pune ud pe jos, nu?

Este mult efort pe care trebuie să-l depui pentru a curăța textilele din casă. La Total Wash facem toate aceste lucruri mult mai rapid, în mod profesional și corect. Totul, pentru ca tu să te bucuri de textile curate, igienizate, călcate și care nu se deteriorează la fel de rapid comparativ cu spălatul acasă.

Iar cel mai important lucru este timpul pe care îl câștigi pentru tine și cei dragi ai tăi. Nici nu trebuie să depui efort în a veni până la centrul Total Wash. Poți apela la serviciul Home Delivery și noi preluăm textilele de la adresa pe care ne-o indici.

 

Siguranță la joacă pe covor: de ce să-l speli la Total Wash

Pentru că tot aminteam de spălatul covoarelor, probabil că și tu ai procedat uneori așa. Ai spălat covorul doar atunci când era vizibil murdar. Însă mizeria și bacteriile încă sunt prezente în profunzimea covorului.

După cum spuneam anterior, să speli covorul acasă e o muncă grea. Consumi multă apă, mult detergent și te chinui să cureți cu peria un covor, probabil, de dimensiuni mari. Apoi consumi iar apă pentru a clăti covorul complet. Ulterior, trebuie să-l lași la uscat.

Dacă ai copii, cu siguranță ai grijă de sănătatea lor și îi păzești de virusuri. Așadar, de ce să nu speli covorul o dată la trei luni pentru a crea un mediu sănătos pentru ei? La Total Wash, folosim produse sigure pentru tine și familie, pentru țesături și pentru mediu.

 

Curățenia de sărbători, mai rapidă cu Total Wash

Atunci când se apropie sărbătorile, toată lumea de ocupă de curățenia generală, care include spălarea:

 • covoarelor,
 • perdelelor,
 • draperiilor,
 • lenjeriilor de pat,
 • fețelor de masă.

Cu Total Wash, nu mai trebuie să îți faci griji că nu vei avea timp să speli totul și nici nu va trebui să îți iei concediu pentru a te ocupa de curățarea textilelor. În schimb, poți să te bucuri de concediu cu familia, să mergi la săniuș, să te uiți la filme.

În tot acest timp, noi spălăm totul pentru tine și te bucuri de prospețimea tuturor textilelor. Iar dacă vrei să duci curățenia la nivelul următor, ne ocupăm și de curățarea și igienzarea pernelor tale.

 

Prima spălătorie cu serviciu de curățare pantofi

Când am spus că oferim servicii complete de curățare și igienizare, bineînțeles că ne-am referit și la încălțăminte. Total Wash este prima spălătorie din România care oferă serviciul de curățare al încălțămintei.

Acest serviciu a apărut după ce fondatoarele Total Wash, Raluca și Cristina, au plecat în Coreea pentru a aduce utilajul pentru spălare încălțăminte.

Nu e la fel de ușor să cureți încălțăminte acasă precum este să cureți hainele. Nu e indicat să introduci pantofii în mașina de spălat deoarece toate materialele lipite sau cusute se pot deteriora. În plus, și mașina de spălat se poate strica atunci când intră în ciclul de centrifugare.

Dacă nu folosești produse speciale pentru pantofi, fie riști să îi strici, fie nu se curăță corect. De cele mai multe ori, aceste produse de curățat sunt costisitoare și nu e rentabil să le achiziționezi.

În consecință, dacă alegi spălarea profesională:

 • câștigi timp pentru tine și cei dragi;
 • ai un mediu mai curat acasă;
 • nu te mai ocupi cu sarcini grele și neplăcute;
 • consumi mai puține resurse acasă (apă, detergent, curent);
 • scapi de mizerie și bacterii;
 • durata de viață a textilelor este prelungită;
 • poți spăla articole pe care nu le poți spăla acasă (covoare, încălțăminte, blănuri)
 • textilele tale sunt curățate, uscate și călcate rapid și corect;
 • ai costuri mai scăzute per total, luând în considerare timpul alocat, resursele, gradul de curățare al hainelor și durata de viață a lor.

Acum că știi care sunt beneficiile spălării profesionale, nu rămâne decât să aduci tot ce ai de spălat la Total Wash și să te bucuri de timp și haine curate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post Comment